Ελλάδα|16.11.2018 16:39

Φρούριο το Α.Τ. Εξαρχείων ενόψει Πολυτεχνείου

Newsroom

Σε φρούριο έχει μετατραπεί το Α.Τ. Εξαρχείων ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Για την ώρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν απομακρυνθεί προληπτικά όλα τα αυτοκίνητα μπροστά από το κτίριο της οδού Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια ενώ στην είσοδό του υπάρχουν δεκάδες πυροσβεστήρες. 

Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι ομάδες που έχουν στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα, ίσως επιχειρήσουν να κάνουν καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων. Και γι' αυτό έχουν λάβει μέτρα,  προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει περισσότερους από 50 πυροσβεστήρες, προκειμένου μαζί με μάνικες να σβήσουν τη φωτιά σε περίπτωση που δεχθούν επιθέσεις από κουκουλοφόρους. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αρπαγή δύο μπιτονιών βενζίνης από πρατήριο των Εξαρχείων, ομάδες κουκουλοφόρων επισκέπτονταν βενζινάδικα της ευρύτερης περιοχής και φούλαραν τρεις και τέσσερις φορές τα ντεπόζιτα. Στη συνέχεια πήγαιναν στο Πολυτεχνείο και αφού άδειαζαν, συνέχιζαν την ίδια δουλειά ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο. Κι αυτό προκαλεί ανησυχία στους αστυνομικούς, οι οποίοι λαμβάνουν τα μέτρα τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

ΠολυτεχνείοΕξάρχεια