Ελλάδα|16.11.2018 21:53

Bullying στην Αργυρούπολη: Και τέταρτο κρούσμα μέσα σε έναν χρόνο (vid)

Newsroom

Η μαρτυρία μιας φίλης του 15χρονου αγοριού στο OPEN TV, που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ρίχνει φως στα αίτια της παραλίγο τραγωδίας, αφού όπως αποκαλύπτει, ο ανήλικος μαθητής δεχόταν bullying.  

Στο αποκλειστικό βίντεο του OPEN μια μαθήτρια λέει: «Δεν σε θέλει κανένας. Δεν σε αγαπάει κανένας. Πολλές φορές, σου λένε αυτοκτόνα, κάνε κάτι, σταμάτα να υπάρχεις». Η ίδια περιγράφει τον τρόπο που επιχείρησε να αυτοκτονήσει: «Με τον κλασικό τρόπο, όπως είναι το κόψιμο φλέβας, αλλά ευτυχώς με έσωσαν. Δεν με άφησαν να το κάνω». 

Πριν από έναn χρόνο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Η παρέμβαση ενός συγγενικού της προσώπου την έσωσε την τελευταία στιγμή. Η αλλαγή σχολείου και περιοχής στάθηκε σωτήρια για εκείνη. Όμως, στο άκουσμα της είδησης ότι ένας ακόμη φίλος της προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, «έσπασε». Και γι' αυτό, πλέον, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένειά του:  «Τον κορόϊδευαν», λέει η κοπέλα. 

Ο 15χρονος μαθητής γυμνασίου σε σχολείο της Αργυρούπολης, χάρη στην επέμβαση των γονιών του σώθηκε την τελευταία στιγμή.

bullying