Κυνικός ο Γιώργος Ρουπακιάς στην απολογία του (video)
NewsroomΕντύπωση προκάλσε ο κυνισμός του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος απολογούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, δεν δίστασε να την χαρακτηρίσει απλή ανθρωποκτονία που κάποιοι την έκαναν μεγάλο θέμα.
Η στάση του Ρουπακιά εξόργισε το ακροατήριο και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου, που απάντησε σε έντονο ύφος «Δεν μπορείτε ΠΟΤΕ να λέτε απλή άνθρωποκτονία».
Με ανατριχιαστική ψυχρότητα, ο Γιώργος Ρουπακιάς περιέγραψε επίσης όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013. Η απολογία είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, με τον κατηγορούμενο να περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες όσα συνέβησαν όχι μόνο κατά τη διάρκεια του φονικού, αλλά και στη συνέχεια, όταν προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου.
- Πλοίο ελληνικών συμφερόντων εντοπίστηκε στον Ατλαντικό με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης: Ο «Έλληνας Εσκομπάρ» πίσω από το φορτίο - Συλλήψεις στην Ελλάδα
- Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες μετά το «όχι» στην πρόσκληση Μητσοτάκη για συνάντηση - Ο χάρτης των μπλόκων
- Αποκάλυψη - βόμβα από τον Κωνσταντάρα: Έρχεται καταγγελία εις βάρος πασίγνωστου τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση
- Χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Γιορτινές γεμίσεις για γαλοπούλα και κότα