Εκκενώνεται παραλία στο Πόρτο Ράφτη
NewsroomΣτην παραλία στο Πανόραμα Πόρτο Ράφτη, δίπλα στο Αυλάκι, μετά τον σεισμό της Μαγούλας και τα 5,1 Ρίχτερ, υπάρχει ένας βράχος που μπορεί να αποκολληθεί. Το γεγονός αυτό οδήγησε την Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου, να παρέμβει και ειδοποίησε το Λιμεναρχείο να προχωρήσει αμέσως στην εκκένωση της συγκεκριμένης παραλίας, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου, για την αναγκαία συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.
Στην παραπάνω ενημέρωση προέβη σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης, και συμπληρώνει: «κάνουμε κατεπείγουσα έκκληση, σε δημότες και συμπολίτες, για κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, καθώς και την συνειδητοποίηση της ανάγκης, κανείς συμπολίτης η παραθεριστής, τουλάχιστον για τις επόμενες 10 ημέρες, να μην κάνει μπάνιο, στην συγκεκριμένη παραλία, μέχρι να αποκατασταθεί η αναγκαία ασφάλεια».
- Σε ασφυκτική πίεση, η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Βαρύ το κλίμα
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν πύραυλο στη Σαουδική Αραβία
- Αλλάζουν εικόνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα λεωφορεία - Έρχεται rebranding με... ζητήματα σε εκκρεμότητα
- Οι Λιβανός, Αραμπατζή, Καραμανλής και Παπακώστα που έχουν σοβαρό θέμα, οι πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο και το σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού