Ελλάδα|22.07.2019 08:52
Θεσσαλονίκη: «Μπλόκο» απόπλου για το καραβάκι Ποσειδών
NewsroomΣτην απαγόρευση του απόπλου για το καραβάκι «Ποσειδών», που εκτελεί δρομολόγια στον Θερμαϊκό Κόλπο, προχώρησε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, εχθές το βράδυ η Αρχή ενημερώθηκε ότι μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου δρομολογίου του Ε/Γ-Δ/Ρ «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Ν.Π. 5779, και κατά την αγκυροβόλησή του στον λιμένα Νέων Επιβατών Περαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου του, παρέσυρε με την προπέλα του δίχτυα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Έλληνας που έβαλε τον Δία στην ηλεκτρική καρέκλα των Metallica: Ο Βαγγέλης Πέτικας στο ethnos.gr - Επόμενη στάση... Maiden
- Συνελήφθη ο γιος του ιδρυτή της Mango για τον θάνατο του πατέρα του
- Σε ποιους ρίχνει «πόρτα» ο Τσίπρας, η αμείωτη κόντρα Φάμελλου και Πολάκη και το διαζύγιο στην Νέα Αριστερά
- «Ομερτά», τρόμος και επιδοτήσεις-μαμούθ: Πώς δρούσε η «οικογενειακή μαφία» στην Κρήτη