Ζεφύρι: Καταδίωξη με τρεις τραυματίες αστυνομικούς
NewsroomΚινηματογραφική καταδίωξη με τραυματισμένους αστυνομικούς έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Ζεφύρι. Οπως έγινε γνωστό, τρεις αστυνομικοί φέρουν ελαφρά τραύματα στα χέρια, ενώ μετά την καταδίωξη συνελήφθη ένας άνδρας 39 ετών.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στη 01:30 π.μ., όταν πλήρωμα περιπολικού εντόπισε κλεμμένο φορτηγό στη συμβολή της Ιεράς Οδούς και Λεωφόρου Αθηνών. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα, ωστόσο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα, με το περιπολικό να τον ακολουθεί. Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά μπήκε στην Αττική Οδό, σπάζοντας τις μπάρες και βγήκε κοντά στο Ζεφύρι.
Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ. Αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό, 39 ετών, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει τραυμάτισε τρεις από αυτούς ελαφρά στα χέρια.
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαζαν τα χρήματα σε λογαριασμό νεκρού - Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Κρήτης
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής