Ελλάδα|25.07.2019 15:54

Καλοκαιρινές απολαύσεις στην παραλία ή στο... μπαλκόνι

Newsroom

Μπορεί το καλοκαίρι να σημαίνει θερινό σινεμά, παγωμένες μπύρες σε καυτά πλακόστρωτα ή ταράτσες και πολύ θαλασσινό νερό, αλλά το αγαπάμε και για τις στιγμές χαλάρωσης που μας επιφυλάσσει. Ναι, η καλοκαιρινή ραστώνη είναι για όλους και δεν πρέπει να μας βρει απροετοίμαστους. Θα φτιάξουμε το τέλειο σκηνικό και θα την απολαύσουμε στο μέγιστο.

Ανάλογα με το αν χαλαρώνεις διαβάζοντας ένα βιβλίο, ακούγοντας τα τραγούδια της αγαπημένης σου μπάντας στο καινούριο σου ηχείο ή αφιερώνοντας χρόνο στο νέο σου χόμπι, θα πρέπει να έχεις εξοπλιστεί με ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις τις στιγμές όσο δημιουργικές εσύ θέλεις!

Τώρα, αν θέλεις να απογειώσεις τη χαλάρωση και να μην κλειστείς μέσα με το air condition, μπορείς να μετατρέψεις το μπαλκόνι ή τον κήπο σου στον απόλυτο χώρο χαλάρωσης. Πώς; Πανεύκολα! Αν επενδύσεις σε μία κούνια, αιώρα ή αν δεν έχεις πολύ χώρο, σε μεγάλα και άνετα μαξιλάρια για να βάλεις στο έδαφος, θα έχεις το τέλειο σκηνικό για να περάσεις ώρες ξεγνοιασιάς, χωρίς να σε νοιάζει που είσαι μακριά από τις παραλίες. Κι αν είναι να περάσεις και το βράδυ σου εκεί, φρόντισε να έχεις και φωτάκια ή κεράκια που θα δώσουν μια ρομαντική νότα.

Θα μου πεις, μπορείς να χαλαρώσεις και με παρέα, σωστά; Αν συμφωνείς, μάλλον έχεις περάσει αξέχαστα καλοκαιρινά βράδια σε μπαλκόνια με συντροφιά ένα καλό κρασί και παίζοντας το αγαπημένο επιτραπέζιο της παρέας. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να το επαναλάβεις!

Είδες, δεν χρειάζεσαι πολλά για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές ημέρες (και νύχτες), δημιουργώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις, είτε μόνος είτε με τη συντροφιά των φίλων. Αρκεί να βρεις τον χρόνο, να είσαι κάπου άνετα και να έχεις μαζί σου ό,τι σε χαλαρώνει. Γιατί, όπως και να το κάνουμε η χαλάρωση είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.