Ελλάδα|26.07.2019 14:34

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή του «Έθνους» από το Google Play στο κινητό σας

Newsroom

Διαθέσιμη είναι πλέον για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας η εφαρμογή (app) του «Έθνους» στο Google Play (λογισμικό Android). Σύντομα θα μπορούν να την κατεβάσουν και οι κάτοχοι iPhone (iOS).

Το application του «ΕΘΝΟΥΣ» είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και συνδυάζει την ταχύτητα στην κάλυψη της ειδησεογραφίας, την αισθητική αρτιότητα στον σχεδιασμό του με την αξιοπιστία της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» και της ισχυρής δημοσιογραφικής ομάδας που διαθέτει. 

Ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής όπου και ιεραρχούνται οι σημαντικότερες ειδήσεις της τρέχουσας επικαιρότητας, να δει σε ξεχωριστή ενότητα τις τελευταίες ειδήσεις, ενώ από την επιλογή «Μενού» μπορεί να επιλέξει την θεματική κατηγορία που θέλει να επισκεφτεί, αλλά και ξεχωριστά τους αρθρογράφους του «ΕΘΝΟΥΣ». 

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην Ενότητα «Οδηγός» όπου και εμφανίζονται όλες οι σημαντικές χρηστικές πληροφορίες. Ειδικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι του «Έθνους» απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις των πολιτών και βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν να κάνουν με τις συντάξεις, την ελάφρυνση χρεών με 120 δόσεις, τις συναλλαγες το κράτος, την εφορία, τα εργασιακά, τις τραπεζικές συναλλαγές, το Airbnb, κτλ.

Την εφαρμογή ανέπτυξε η εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Pixual, η οποία σχεδίασε και ανέπτυξε τον ιστότοπο ethnos.gr έτσι ώστε ο ιστορικός τίτλος της εφημερίδας "Έθνος" να εδραιωθεί και στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η digital εποχή. Το app του «ΕΘΝΟΥΣ» ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα που διαθέτει το ethnos.gr και η  mobile εκδοχή του, η οποία βραβεύτηκε στα DIME Awards για την ευκολία στη χρήση της και τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των κινητών συσκευών. 

ΈθνοςAndroidiOS