Ελλάδα|25.07.2019 16:13

Suzanne Eaton: Σάλος από ανάρτηση αστυνομικού για την ανεύρεσή της

Newsroom

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από ανάρτηση αστυνομικού, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του zarpanews.gr ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες, ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε στην επιχείρηση έγραψε στο facebook: «Δυνατή search team…Πού θα πάει μωρή, θα σε βρούμε». Όταν εντοπίστηκε το πτώμα της 60χρονης, η ανάρτησή του προκάλεσε αρνητικά σχόλια από χρήστες, καθώς την ώρα που ο αστυνομικός έγραφε τα παραπάνω η άτυχη βιολόγος ήταν ήδη νεκρή.

Ωστόσο ύστερα από τις αντιδράσεις που ξέσπασαν ο αστυνομικός επανήλθε με νέα ανάρτηση μέσω της οποίας ζήτησε συγγνώμη για τα γραφόμενά του. Μάλιστα έκανε λόγο για ορθογραφικό λάθος.

«Λόγω ορθογραφικού και μόνο λάθους η ανάρτηση μου σχετικά με τις έρευνες για την Αμερικάνα βιολόγο παρεξηγήθηκε, (Ήθελα να γράψω θα σε βρούμε μωρέ). Θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση ούτε να προσβάλω, ούτε να θίξω και να προσβάλω την άτυχη γυναίκα και την οικογένειά της… Ζητώ και πάλι συγγνώμη. Όποιοι με ξέρουν γνωρίζουν το ήθος και τον χαρακτήρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

δολοφονίαΚρήτηΑμερικανίδα βιολόγοςSuzanne Eaton