Οχυρώθηκαν οι αντιεξουσιαστές στο Πολυτεχνείο - Live Blogging
NewsroomΤο ethnos.gr καλύπτει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις για το Πολυτεχνείο με live blogging.
Παρακολουθείστε εδώ όλα τα γεγονότα για τον εορτασμό της 45ης επετείου του Πολυτεχνείου. Σε φρούριο μετατράπηκε από νωρίς το κέντρο της Αθήνας, καθώς επί ποδός βρίσκονται 5.000 αστυνομικοί.
Προς το τέλος της πορείας, σημειώθηκαν 8 προσαγωγές έξω από τη ΓΑΔΑ, ενώ υπήρξαν πληροφορίες και για τρεις τραυματίες.
Από τις 19:15 άρχισαν εκτεταμένα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων με τους αντιεξουσιαστές να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ και τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με κροτίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα. Σε διάφορα σημεία της περιοχής άναψαν εστίες φωτιάς και η περιοχή για μία ακόμη φορά θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.
Tα επεισόδια έχουν περιοριστεί στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο, όπου και βρίσκονται «ταμπουρωμένοι» οι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι επιδίδονται σε πετροπόλεμο με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και τη ρίψη μολότοφ.
- Θολό τοπίο για τον δεύτερο γύρο συνομιλιών ΗΠΑ και Ιράν - Το μπρος - πίσω του Τραμπ
- Αυτό είναι το αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών Δημήτρη Καρώνη που έκαψαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
- Το εντυπωσιακό drone show στον ουρανό της Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ
- «Κάντε τον θάνατο προαιρετικό»: Επιστημονική έρευνα 40 εκατ. δολαρίων τα βάζει με το αναπόφευκτο