Ελλάδα|28.07.2019 20:28

Ντοκουμέντο Open TV: Καρέ - καρέ η ληστεία σε περίπτερο στα Β. Προάστια (vid)

Newsroom

Νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το OPEN TV  από τη δράση της σπείρας που κάνει ληστείες στα βόρεια προάστια. Ο ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου δίνει μάχη με έναν από τους κακοποιούς για να προστατέψει τη περιουσία του. Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που διαθέτει το περίπτερο καταγράφει τα όσα διαδραματίζονται ενώ φαίνεται και η μανία με την οποία ο ληστής χτυπάει τον ιδιοκτήτη.

Ο περιπτεράς αντιστέκεται και η μάχη που ακολουθεί είναι σώμα με σώμα καθώς προσπαθεί να του βγάλει την κουκούλα από το κεφάλι χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ένας φίλος του ιδιοκτήτη τρέχει για να βοηθήσει. Ο ληστής, ωστόσο, αντιστέκεται και τους χτυπάει. Εκείνοι τρέχουν για να σωθούν. Ο κουκουλοφόρος του κυνηγάει και τους πετάει ότι βρίσκει μπροστά του. 

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου, αναζητούν την σπείρα που δρα στα Βόρεια Προάστια και εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομα που βρίσκουν καταφύγιο σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική 

Από την άλλη πλευρά οι επιτελείς της Κατεχάκη έχουν αποφασίσει ότι τα κρούσματα της εγκληματικότητας μπορούν να χτυπηθούν με την αύξηση της παρουσίας των αστυνομικών στο δρόμο και κυρίως με δυναμική εμφάνιση της ομάδας ΔΙΑΣ. Στόχος είναι η ομάδα ΔΙΑΣ τον Σεπτέμβριο να αποτελείται από 1.500 αστυνομικούς με την κατάλληλη εκπαίδευση.

Δείτε το βίντεο του Open TV

αστυνομίαβόρεια προάστιαληστεία