Ελλάδα|17.11.2018 23:16
Βίντεο: Η στιγμή που υδροστρόβιλος «χτυπά» την Κρήτη
NewsroomΤο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα από χθες χτύπησε και τη Σητεία Κρήτης, προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές στο χωριό Γούδουρα, στο οποίο εμφανίστηκε υδροστρόβιλος.
Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, το φαινόμενο εμφανίστηκε περίπου στις 04:00 το πρωί του Σαββάτου - και κράτησε λιγότερο από μισή ώρα.
Κάμερα αναγνώστη του neakriti.gr κατέγραψε τη στιγμή που ο υδροστρόβιλος «χτυπά» στα ανοιχτά της Σητείας.
Ο τεραστίων διαστάσεων υδροστρόβιλος εξελίχτηκε σε ανεμοστρόβιλο περνώντας από τη θάλασσα στη στεριά.
Περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ξήλωσε και εξαφάνισε θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις με τις καλλιέργειές τους, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Διαβάστε ακόμη
- Ιστορική ανακάλυψη: Πατημασιές 130 εκατ. ετών στη Βραζιλία ανήκουν σε άγνωστο γιγάντιο θηλαστικό
- Ελληνικό: Έκλεψαν καλώδιο οπτικών ινών της ΥΠΑ - Προοριζόταν για κρίσιμο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας
- Διπλωματικό επεισόδιο Άγκυρας-Κιέβου: Ουκρανικά drones χτύπησαν τουρκικά εμπορικά πλοία
- Φονική κακοκαιρία στην Κύπρο: Νεκρός 76χρονος σε σκάφος που βυθίστηκε στο Κάβο Γκρέκο - Κεραυνός χτύπησε άνδρα