Ελλάδα|02.08.2019 11:29

Deadpool, Απόδραση στο Αιγαίο και People στο Έθνος της Κυριακής (4/8)

Newsroom

Το καλοκαιρινό μυθιστόρημα της Karen Swan που θα σας ταξιδέψει από την καθημερινότητα και τους ουρανοξύστες του Μανχάταν, στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου και την ελευθερία.

Η Χλόη αφήνει την παλιά της ζωή στο Λονδίνο για ένα νέο ξεκίνημα στη Νέα Υόρκη. Εργάζεται σε εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων, με σκοπό να κάνει τη ζωή των άλλων ανθρώπων να πηγαίνει τέλεια, αν και η δική της φαίνεται να έχει βαλτώσει. Ο χαρισματικός Τζο είναι από τους πιο αξιόλογους πελάτες της εταιρείας, οπότε όταν της ζητάει να του βρει ένα απομονωμένο σπίτι στα ελληνικά νησιά, θέλει να τον ικανοποιήσει απόλυτα.

Όταν εντελώς αναπάντεχα εμφανίζεται στο Μανχάταν ο Τομ, η πρώην σύντροφός της, εκείνη θα αρπάξει την ευκαιρία να βοηθήσει τον Τζο να επιθεωρήσει το σπίτι στην Ελλάδα. Το ταξίδι αυτό θα της δώσει τον χρόνο να αποφασίσει για το μέλλον της. Ο Τομ ήταν η μεγάλη της αγάπη, αλλά την έχει πληγώσει – μπορεί να του δώσει άλλη μια ευκαιρία; Παράλληλα η έλξη που αισθάνεται για τον Τζο την κάνει να μην μπορεί να αντισταθεί σε ένα νέο πάθος.

«Η Karen Swan ανήκει στους τρεις καλύτερους συγγραφείς της χρονιάς» SUNDAY TIMES

Τι θα γίνει όμως όταν η γυναίκα του πιο ισχυρού πελάτη εξαφανίζεται μυστηριωδώς και όλα δείχνουν ότι ο Τζο είναι ένας επικίνδυνος απατεώνας;

DEADPOOL: O ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ - τόμος Α'*

Ξεκινά με μια χαμένη περιπέτεια του Ντέντπουλ από την groovy δεκαετία του ’70, τότε που ο NT.Π. βγαίνει στους δρόμους με τον Πάουερ Μαν και τον Άιρον Φιστ! Αλλά, όταν η απειλή που αντιμετώπισαν οι Τρεις-Για-Πρόσληψη επανεμφανίζεται στη σύγχρονη εποχή, ο Ντέντπουλ πρέπει να βρει τους παλιούς του φίλους για τη ρεβάνς! Μετά, όταν το παρελθόν του Ντέντπουλ στο Όπλο Χ επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, στρατολογεί τους συντρόφους αποφοίτους του Όπλου Συν – τον Γούλβεριν και τον Κάπτεν Αμέρικα! Στην καρδιά των δεσμών του εχθρού, οι τρεις τους εισχωρούν πιο βαθιά στα μυστήρια που ανακαλύπτουν – όταν όμως οι ήρωες μαθαίνουν ότι το παρελθόν του Ντέντπουλ έχει μετατραπεί σε όπλο, μπορούν άραγε να ενωθούν για να νικήσουν αυτή τη νέα απειλή εγκαίρως;

PEOPLE

Αλεξάνδρος Μπουρδούμης: «Ξοδεύτηκα σε κοσμικότητες χωρίς λόγο». Λίγες μέρες πριν από την παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης στην Επίδαυρο ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής εξομολογείται τα λάθη του παρελθόντος, τους ανθρώπους που άφησε έξω από τη ζωή του, τη νέα του σχέση και όλα όσα άλλαξαν στη ζωή του τα τελευταία δύο χρόνια.

Βίκυ Χαντζή: «Από τις δύσκολες συνεργασίες αποκόμισα δύο έλκη στομάχου». Η παρουσιάστρια της καλοκαιρινής ενημερωτικής εκπομπής του Alpha «Παντού» μιλάει για τις συνεργασίες που σημάδεψαν την καριέρα της και την τηλεοπτική της πορεία στο ρεπορτάζ. 

Υρώ Μανέ: «Θα προτιμούσα να δουλεύω σερβιτόρα, παρά να παίζω σε παράσταση απλήρωτη». Πώς κατάφερε να ζει το όνειρό της, πώς προσπάθησε να παλέψει τις παθογένειες του θεάτρου, ποια τα προσωπικά λάθη της και η καλλιτεχνική πορεία δεκαετιών χτισμένη με «όχι» που βρήκαν τον δρόμο τους.

Εύα Τσάχρα: «Η πρόταση γάμου έγινε αφού είχαμε ορίσει την ημερομηνία». Η πρώην διαγωνιζόμενη του The Voice αλλά και του τελευταίου κύκλου του YFSF που κέρδισε τις εντυπώσεις μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της, τη δύσκολη περίοδο που βίωσε με τον χωρισμό των γονιών της.

Boris Johnson: Ο νέος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας μπήκε ήδη στο στόχαστρο των ΜΜΕ μέσα από ατυχείς φωτογραφικές στιγμές, αλλά και δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις. Είναι τελικά ο Boris Johnson o Βρετανός Trump;

Prince George: Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα WIlliam και της Kate Middleton έγινε 6 ετών και το People του εύχεται χρόνια πολλά μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα από τη γέννησή του μέχρι σήμερα.

MarvelΑπόδραση στο ΑιγαίοDeadpool