Ελλάδα|30.07.2019 20:06

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: «Δικαιωμένος» δηλώνει στο Open TV ο Σαραλιώτης (vid)

Newsroom

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί, εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ύστερα από την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου από το δικαστήριο.

Ο δάσκαλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ξεσπά μιλώντας στο Open TV, κάνοντας λόγο για δεύτερη δολοφονία του Αλέξανδρου, ενώ ο Βασίλης Σαραλιώτης που κρίθηκε αθώος δηλώνει στο Open TV δικαιωμένος. Ο δικηγόρος του Επαμεινώνδα Κορκονέα, Βαγγέλης Ανδρούλας μιλώντας στο Open TV υπογράμμισε ότι η αποφυλάκισή του «είναι ζήτημα ημερών. Μπορεί να γίνει και σήμερα και αύριο και μεθαύριο. Κατά πάσα πιθανότητα εκτιμώ ότι εντός της εβδομάδας θα έχει αποφυλακιστεί. 

Βασίλης Σαραλιώτης: Αισθάνομαι δικαιωμένος

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σαραλιώτης που βρισκόταν μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα το βράδυ της δολοφονίας κρίθηκε αθώος (η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις). Μιλώντας στο Open TV λέει ότι αισθάνεται δικαιωμένος. «Μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι δικαιωμένος. Πάντα πίστευα στη Δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι έπραξε αυτό που έκρινε σωστό. 

Γιώργος Θαλάσσης: Η απόφαση ισοδυναμεί με δεύτερη δολοφονία του Αλέξανδρου

«Χθες ήταν μία ακόμα δολοφονία του Αλέξανδρου. Από την πρώτη στιγμή που άρχισε η δίκη φαινόταν η πρόθεση του δικαστηρίου, να βγάλει από τη φυλακή τον Κορκονέα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Open TV ο Γιώργος Θαλάσσης, δάσκαλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. «Η μητέρα του Αλέξανδρου δεν ήρθε καθόλου στο δικαστήριο. Ήρθε μία φορά και οι δικαστές της φέρθηκαν άσχημα. Δεν άντεχε πάλι να ζήσει όλο αυτό» πρόσθεσε.

Επαμεινώνδας ΚορκονέαςΑλέξης ΓρηγορόπουλοςΒασίλης Σαραλιώτης