Ελλάδα|09.08.2019 14:56

Deadpool τόμος Β', InStyle, People και TV Εθνος με το Εθνος της Κυριακής (11/8)

Newsroom

Ο ασταμάτητος επαναπροσδιορισμός του πολυλογά μισθοφόρου συνεχίζεται! Ξεκινά με μια χαμένη περιπέτεια του Deadpool από την groovy δεκαετία του ’70, τότε που ο NT.Π. βγαίνει στους δρόμους με τον Πάουερ Μαν και τον Άιρον Φιστ! Αλλά, όταν η απειλή που αντιμετώπισαν οι Τρεις-Για-Πρόσληψη επανεμφανίζεται στη σύγχρονη εποχή, ο Deadpool πρέπει να βρει τους παλιούς του φίλους για τη ρεβάνς!

Μετά, όταν το παρελθόν του Deadpool στο Όπλο Χ επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, στρατολογεί τους συντρόφους αποφοίτους του Όπλου Συν – τον Γούλβεριν και τον Κάπτεν Αμέρικα! Στην καρδιά των δεσμών του εχθρού, οι τρεις τους εισχωρούν πιο βαθιά στα μυστήρια που ανακαλύπτουν – όταν όμως οι ήρωες μαθαίνουν ότι το παρελθόν του Deadpool έχει μετατραπεί σε όπλο, μπορούν άραγε να ενωθούν για να νικήσουν αυτή τη νέα απειλή εγκαίρως;

INSTYLE

Τόνια Σωτηροπούλου: Με καθηλωτική ειλικρίνεια, η ηθοποιός μιλά για ό,τι αγαπά, ό,τι την απογοητεύει, ποια είναι τα σχέδιά της και τι λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη στη ζωή της.

Φαίδρα Νταϊόγλου: Η χορεύτρια φωτογραφίζεται για το InStyle με υπέροχα σύνολα, που την κάνουν να θυμίζει παραμυθένιο πλάσμα της θάλασσας.

Κρίστεν Λεωτσάκου: Η δημοφιλής Youtuber μας βάζει στα μονοπάτια του ethical fashion και μας παρουσιάζει τη βιωσιμότητα ως τρόπο ζωής.

Μαίρη Καλύμνου: Η Luxury Travel Blogger, VIP αεροσυνοδός και career coach «προσγειώθηκε» στις σελίδες  του InStyle και µίλησε για τοn νέο, ακόμη πιο αληθινό εαυτό της.

Μαρίνα Ράφαελ: Η νεαρή σχεδιάστρια ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού της στο Πόρτο Χέλι, φωτογραφίζεται και μας μιλά για την ζωή της.

Δημήτρης Μοθωναίος: Ο ηθοποιός αποκαλύπτει το νέο απρόβλεπτο επαγγελματικό του βήμα στην Κίνα, μιλάει για την υποκριτική, το απίθανο Πουφ αλλά και για το στιλ και την καθημερινότητά του στο κέντρο της Αθήνας.

Αναστασία Γερολυμάτου: Η 81χρονη Κεφαλλονίτισσα windsurfer παραδίδει μαθήματα σύγχρονου φεμινισμού με την ιστιοσανίδα της.

PEOPLE

H Παρέα των Σπετσών: Η Τζένη Μελιτά, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η Μαρίνα Κουταρέλλη και ο Δημήτρης Κουλούρης έγιναν μια ομάδα που «τρέχει» έναν από τα πιο σημαντικά κι επιτυχημένα αθλητικά event, το Spetses Mini Marathon και διηγούνται: Πώς γεννήθηκε η ιδέα εν καιρώ κρίσης, πώς ξεπεράστηκαν εμπόδια που έμοιαζαν ανυπέρβλητα, πόσο άλλαξε το νησί και τι φιλοδοξούν για τα επόμενα καλοκαίρια.

«Το Αξέχαστο Καλοκαίρι μου»: Ναταλία Γερμανού, Βασίλης Καλλίδης, Νάντια Κοντογεώργη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Βασίλης Ζούλιας,  Χριστίνα Βραχάλη, Σίσσυ Τουμάση, Σάββας Πούμπουρας, Μαντώ Γαστεράτου, Φωτεινή Πετρογιάννη εξιστορούν το καλοκαίρι που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ!

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχω να κάνω καλοκαιρινές διακοπές μερικές δεκαετίες». Ο ταλαντούχος μουσικός και ηθοποιός μιλάει για τις μεγάλες αποφάσεις ζωής, την οικογένειά του και τις προκλήσεις μπροστά του.

Χριστίνα Πάζιου: Η γνωστή γυμνάστρια δίνει tips για ελαφριά γυμναστική σε πισίνα και παραλία, μιλά για την προσωπική της διαδρομή και τα εμπόδια που έπρεπε να υπερπηδήσει.

ΣΤΟ ΤV ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ο Άρης Μακρής, οικοδεσπότης των backstage στο «Χ Factor» που επιστρέφει στο Open, μιλά για τις δυνατές φωνές που θα δούμε στο τάλεντ σόου, την καλλιτεχνική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού αλλά και πως αντιδρά όταν τον πλησιάζουν οι θαυμάστριές του.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρία Γεωργιάδου αποκαλύπτει τις συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Δύο εγκυμοσύνες και ένα σκοτεινό ερωτικό τρίγωνο ανατρέπουν τα πάντα στα νέα επεισόδια.

Νέο πρόγραμμα Open: Παιχνίδια, ψυχαγωγικές εκπομπές, ξένες ταινίες και σειρές και το «Κόκκινο ποτάμι» φέρνουν αέρα ανανέωσης στη συχνότητα του Ανοιχτού Καναλιού.

«Σπίτι είναι...». Η Μαρία Αλιφέρη μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή στην κωμωδία του Alpha. H πλοκή και οι ήρωες της νέας σειράς.

Μαριάννα Παινέση: Η καριέρα μετά το GNTM και η γνώμη της για την νικήτρια και τους κριτές. + Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του GNTM2

Στην ενότητα Life νόστιμες συνταγές με σταφύλια και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

DeadpoolTV ΈθνοςΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςMarvelPeopleInStyle