Ελλάδα|03.08.2019 22:51

Travel blogger στο Open TV: Δεν καταλαβαίνω γιατί με συνέλαβαν (vid)

Newsroom

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία της Βρετανίδας blogger που συνελήφθη στην Ακρόπολη. Η Αντεμπόλα Σοουέμιμο μίλησε στο Open TV και δίνει τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη. 

«Έκανα μία έρευνα επάνω στις Ελληνίδες θεές. Πώς συνήθιζαν να ντύνονται και γιατί, αν φορούσαν εσώρουχα και πράγματα σαν αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Με άρπαξαν, δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Το αγόρι μου προσπαθούσε να τους μιλήσει στα Ελληνικά και εμένα με έσπρωχναν» συμπλήρωσε. 

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από φύλακες του Παρθενώνα για το περιστατικό και έτσι προχώρησαν στη σύλληψή της. «Δεν φορούσε εσώρουχα. Σήκωσε το φόρεμά της μπροστά στον κόσμο και πόζαρε άσεμνα με φόντο τον Παρθενώνα, ενώ την τραβούσαν με την κάμερα» είπε ο φύλακας στους αστυνομικούς. Η ίδια, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες. «Αυτό είναι παντελώς ψέματα. Και αν είναι αλήθεια, θέλω να δω τα αποδεικτικά στοιχεία. Δεν έχουν στοιχεία για να αποδείξουν ότι εγώ έκανα κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν θα πήγαινα σε μία χώρα και θα σήκωνα δημόσια τη φούστα μου. Είναι ντροπιαστικό» πρόσθεσε.

Μετά τη σύλληψή της η Βρετανίδα μπλόγκερ οδηγήθηκε -στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας- στη Δικαιοσύνη. Αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερη, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία όπως άσεμνα βίντεο με φόντο την Ακρόπολη στο κινητό της τηλέφωνο. Όπως ισχυρίζεται ο σύντροφός της, ο οποίος κατάγεται από τη Νιηγρία και μεγάλωσε στην Ελλάδα, το μόνο υλικό που τράβηξαν είναι αυτές οι φωτογραφίες.

«Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τα ρούχα που φορούσε. Δεν είναι η Ελλάδα Σαουδική Αραβία ή Ιράν. Επειδή ήμασταν οι μόνοι μαύροι εκεί. Είδαν πώς ήταν ντυμένη. Ήταν υπέροχη. Έμοιαζε με Ελληνίδα θεά» ανέφερε στο Open ο Σολομόν Ογιεπέσο.

Σύμφωνα με το ζευγάρι οι κατηγορίες κατέπεσαν γιατί ήταν ψευδείς, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προβούν σε περαιτέρω νομικές κινήσεις.

Δείτε το βίντεο του Open TV

bloggerΑκρόπολη