Τραγωδία στη Χίο: Μπασκέτα καταπλάκωσε και σκότωσε 19χρονο
NewsroomΤην τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής 19χρονος νεαρός από το Μαρούσι Αττικής που βρίσκονταν για διακοπές στη Χίο, όταν πάνω σε παιχνίδι μπάσκετ στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας, η μπασκέτα αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον άτυχο νεαρό, ο οποίος με τη σειρά του σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.
Σύμφωνα με το politischios.gr παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Χίου αλλά και των ιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.
Από τις παρακάτω φωτογραφίες από την περιοχή μετά το ατυχές συμβάν, φαίνεται ότι η μπασκέτα ήταν στερεωμένη στο έδαφος, σε μόλις μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου και καθόλου κάτι που οδήγησε στην πτώση της.
Για το περιστατικό συνελήφθη ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς.
- Έρχονται αυξήσεις και στις πτήσεις: Πώς ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα στα αεροπορικά εισιτήρια
- Ποιους «δείχνει» ο Παναγόπουλος για την υπόθεση με τα αδήλωτα εκατομμύρια - Ο Άδωνις που θεωρεί φυσιολογικό να τον παρακολουθούν και ο Θεοδωράκης που πάει Τσίπρα
- «Χειρόφρενο» διαρκείας τραβούν τα ταξί από σήμερα σε όλη την Ελλάδα
- Ο Τραμπ ψάχνει λύση εγκλωβισμένος στα Στενά του Ορμούζ