Ελλάδα|05.08.2019 10:47

Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: Πέθανε αβοήθητος γιατί δεν περνούσε το ασθενοφόρο

Newsroom

Ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές κι έφυγε νεκρός... Ένας Άγγλος τουρίστας πέθανε αβοήθητος στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας, περιμένοντας το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε πολλή ώρα μετά, λόγω του μποτιλιαρίσματος από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Όπως σε πολλά τουριστικά μέρη, έτσι και στη Λευκάδα, ένα νησί 28.000 κατοίκων, που το καλοκαίρι και μες στον Αύγουστο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ανθρώπους, δημιουργείται το αδιαχώρητο και δυστυχώς πολλές φορές αυτό είναι μοιραίο.

Ένα τέτοιο σκηνικό έλαβε χώρα χθες Κυριακή (4/8) όταν ο άτυχος τουρίστας υπέστη οξύ έμφραγμα, όμως το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν έφτασε έγκαιρα για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο υπερσύγχρονο νοσοκομείο του νησιού. Ίσως ο άνθρωπος και να μην σωνόταν, όμως σε κάθε περίπτωση, το ότι πέθανε αβοήθητος στον δρόμο, επειδή ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν όπου βρουν για να κάνουν το μπάνιο ή τη βόλτα τους και δεν υπάρχει κανείς να ελέγχει την κατάσταση, είτε από το δήμο, είτε από την αστυνομία, τέτοια περιστατικά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν.

Άγιος ΝικήταςΛευκάδαΕΚΑΒτουρίσταςέμφραγμα