Ελλάδα|06.08.2019 11:34

Χίος: Συγκλονίζουν οι φίλοι του 19χρονου - «Μας κοιτάς από ψηλά» (pic)

Newsroom

Ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος φοιτητής στη Χίο όταν έπεσε και τον πλάκωσε μπασκέτα σε υπαίθριο πάρκο, συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του, οι οποίοι θρηνούν για τον χαμό του. 

«Μας κοιτάς από ψηλά με τα λευκά φτερά σου. Η νιότη σου θα μείνει αιώνια και θα είσαι ήδη από τώρα στην Βασιλεία Του. Δε πονάς. Δε κλαις. Δεν κρυώνεις. Μας ζητάς μια προσευχή κι εσύ θα μεσιτεύεις για όλους μας πάνω απ’ τον γαλάζιο ουρανό. Στα πόδια της αφρισμένης θάλασσας οι άγγελοι ψάλλουν και υμνούν και στοργικά σε οδηγούν στους ανθισμένους κήπους του Παραδείσου. Λάμπουν τα μάτια, χτυπάει η καρδιά, ποθεί η ψυχή. Είσαι κοντά Του», αναφέρει το μήνυμα που άφησε στον τόπο του δυστυχήματος μία φίλη του 19χρονου. 

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου αναχώρησαν για την Αθήνα οι φίλοι του φοιτητή, με τους οποίους βρισκόταν στο γήπεδο το βράδυ του δυστυχήματος, ενώ την Τρίτη 6 Αυγούστου, μετά την διενέργεια σχετικής ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται η μεταφορά της σορού του 19χρονου στην Αθήνα από τη Χίο, προκειμένου να παραδοθεί στην οικογένειά του. 

Χίοςμπασκέταφοιτητήςθάνατος 19χρονου