Ελλάδα|07.08.2019 19:52

Ικαρία - 35χρονη αστροφυσικός: Η τελευταία ανάρτηση της Ναταλί Κρίστοφερ (pic)

Newsroom

Τραγικό τέλος είχε ο εντοπισμό της 35χρονης αστροφυσικού Ναταλί Κρίστοφερ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ικαρία, καθώς βρέθηκε νεκρή πριν από λίγη ώρα σε δύσβατη περιοχή, 1,5 χιλιόμετρο από την περιοχή όπου διέμενε.

Η 35χρονη ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η τελευταία της ανάρτηση ήταν στο Facebook, το βράδυ της Κυριακής.  

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες επρόκειτο για ένα άτομο με αγάπη στον αθλητισμό και τη φύση.  Η άτυχη αστροφυσικός είχε έρθει για διακοπές με τον σύντροφό της στην Ικαρία στις 3 Αυγούστου και διέμεναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κεραμέ. Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας χάθηκαν όταν βγήκε για τρέξιμο.  Η κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό της Ναταλί Κρίστοφερ  ήταν τεράστια, αφού εκτός από το ελικόπτερο της Αστυνομίας και σκάφος του Λιμενικού, επιστρατεύτηκε ακόμη και drone. Αστυνομικές δυνάμεις αποσπάστηκαν παράλληλα από Σάμο και Λέσβο, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες.

Η υπόθεση της Βρετανίδας αστροφυσικού ήταν ένα θρίλερ για γερά νεύρα με τους αστυνομικούς να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς εντόπισαν κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι του κρεβατιού της. Ο σύντροφός της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το αίμα είναι δικό της και ότι το βράδυ πριν χαθεί, παρουσίασε ρινορραγία. 

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, κ. Θεοδωράκη, «την πρώτη μέρα, όταν έγινε η αναγγελία της εξαφάνισης, ο σύντροφος της 35χρονης αστροφυσικού ήταν πανικοβλημένος και στεναχωρημένος και αναρωτιόταν πού να πάει να ψάξει. Μάλιστα, στις πρώτες έρευνες που έγιναν, πήγε μαζί με την Πυροσβεστική».

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι τη δεύτερη μέρα ο 38χρονος σύντροφός της ήταν πολύ πιο ψύχραιμος και συνειδητοποιημένος, ζητώντας από τις Αρχές να έρθουν σε επαφή με την Πρεσβεία. O ιδιοκτήτης του καταλύματος ανέφερε ότι η αστυνομία είχε κλείσει το δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι για έρευνες και τότε ήταν που βρέθηκαν τα ματωμένα χαρτομάντηλα.

θάνατοςΝάταλι ΚρίστοφερΙκαρία35χρονη αστροφυσικός