Ελλάδα|07.08.2019 21:35

Επιχειρηματίας απείλησε με όπλο ανασφάλιστο εργαζόμενό του (vid)

Newsroom

Πιστόλι στον κρόταφο κατηγορείται ότι έβαλε ιδιοκτήτης καταστήματος σε εργαζόμενό του, προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει δεδουλευμένα. Το περιστατικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη. 

Ο εργαζόμενος ανέλαβε μάνατζερ σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Χερσόνησο. Έπειτα από έρευνα, όμως, των ελεγκτών διαπιστώθηκε ότι όλοι οι εργαζόμενοι δούλευαν ανασφάλιστοι. Οταν ο εργαζόμενος θέλησε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του, ο επιχειρηματίες του κόλλησε το περίστροφο στον κρόταφο δύο φορές. «Εκείνη την ημέρα τον πέτυχα έξω από μαγαζί στο Ηράκλειο. Λέω "δεν γίνεται να μην με πληρώνει" και μπαίνει στο αυτοκίνητο μέσα και βγάζει ένα όπλο και λέει "θα σε σκοτώσω"». 

Παρά τον τρόμο, ο εργαζόμενος επιχείρησε να ζητήσει τα χρήματα και δεύτερη φορά. Υπέβαλε, μάλιστα, μήνυση, εναντίον του επιχειρηματία και πήγε να ζητήσει ξανά τα χρήματά του. «Το ρίσκαρα και πήγα ξανά. Την ώρα που πάρκαρα το αυτοκίνητό μου απ' έξω, έβαλε το ίδιο όπλο και μου έλεγε "θα σε σκοτώσω, ρε!" Εγώ σκοτώνω και δεν πληρώνω». 

Δείτε τη συνέχεια στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 

πιστόλιΗράκλειοεργαζόμενος