Ελλάδα|08.08.2019 11:57

Έξι συλλήψεις ναρκεμπόρων από την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια

Κώστας Στάμου

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά προχώρησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη χθεσινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Εξαρχείων και στην περιοχή περιμετρικά της ΑΣΟΕΕ.

Στην επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής συνέδραμαν και αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ ενώ από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν προχώρησαν σε 16 προσαγωγές, 7 αλλοδαπών και 9 Ελλήνων.

Οι 6 αλλοδαποί που συνελήφθησαν κατηγορούνται για τα αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και της εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 625 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, 926 πακέτα τσιγάρα, 119 συσκευασίες καπνού, 375 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μικροένταση σημειώθηκε οταν ομάδα αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε στην πλατεία Εξαρχείων αντιδρώντας στην παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή.

Εξάρχειαναρκέμποροιαστυνομική επιχείρηση