Ελλάδα|08.08.2019 12:20

Κοζάνη: Ύποπτο ΙΧ τράκαρε με περιπολικό - Ανθρωποκυνηγητό σε χωράφια κι ορυχείο

Newsroom

Εικόνες που βλέπουμε στα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα με τους αστυνομικούς να καταδιώκουν οχήματα και να επικρατεί... αλαλούμ, έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από την Κοζάνη. Συγκεκριμένα στο δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας, στο ύψος του Μαυροδεντρίου, ΙΧ μάρκας Mercedes με πινακίδες Βουλγαρίας, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τράκαρε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαϊδας που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση των δυο οχημάτων οι επιβάτες του ΙΧ το εγκατέλειψαν τρέχοντας, με τους αστυνομικούς να καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται για ένα απλό τροχαίο, αλλά η υπόθεση είχε... ψωμί και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό. Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, αμέσως σήμανε συναγερμός και σε λίγα λεπτά στην περιοχή έφτασαν περιπολικά από το ΑΤ Πτολεμαϊδας, άντρες της Ασφάλειας Πτολεμαϊδας,αλλά και ομάδα ΔΙΑΣ από την Κοζάνη.

Οι Αρχές χτένισαν μέσα στο σκοτάδι την περιοχή, μπαίνοντας ακόμα και μέσα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου. Αποτέλεσμα των ερευνών ήταν η σύλληψη ενός Σύριου, ο οποίος είχε καταφύγει μέσα στα ορυχεία και συνελήφθη και με την πολύτιμη συνδρομή των ανδρών της ασφάλειας του Νοτίου Πεδίου. Οι Αρχές θεωρούν ότι επρόκειτο για υπόθεση που σχετίζεται με ναρκωτικά, ενώ αναμένεται κι επίσημη ενημέρωση τις επόμενες ώρες από την αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

ορυχείοΚοζάνηαστυνομίαναρκωτικά