Ελλάδα|09.08.2019 11:43
Πτώμα στη λίμνη Κερκίνη: Ταυτοποιήθηκε η σορός
NewsroomΣε μια 83χρονη ελληνικής καταγωγής ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη λίμνη Κερκίνη.
Η γυναίκα φέρεται να ζούσε στην πόλη των Σερρών και δεν είχε συγγενείς. Μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο το πως η 83χρονη μετέβη από τις Σέρρες στη λίμνη Κερκίνη, όπου και βρέθηκε νεκρή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της ηλικιωμένης δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 83χρονης αναμένεται να δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή.
Διαβάστε ακόμη
- Νέες αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» στην Κυψέλη - «Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει πείνα»
- ΔΕΘ 2026: Επιφυλακτικοί οι μικρομεσαίοι για το πακέτο Μητσοτάκη - Τι αλλάζει σε τεκμήρια, προκαταβολή φόρου και τέλος επιτηδεύματος
- Συνετρίβη αεροσκάφος της Amazon μετά την προσγείωσή του στο Μαϊάμι - Βίντεο από το σημείο
- «Δεν αναγνωρίζω τη χώρα μου»: Τι σημαίνει για τη Γερμανία η νίκη του ακροδεξιού AfD - Τι εξουσίες αποκτά