Ελλάδα|10.08.2019 12:16
Πόρτο Χέλι: Συναγερμός στο Λιμενικό, διέφυγε ο χειριστής του φουσκωτού
NewsroomΤον χειριστή του φουσκωτού που ενεπλάκη στη θανάσιμο δυστύχημα, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα σε φουσκωτό και ξύλινο αλιευτικό, στη θαλάσσια περιοχή των Σπετσών με το Πόρτο Χέλι αναζητά το Λιμενικό.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση υπήρχε ακόμη ένας επιβαίνων (αλλοδαπός άνδρας) φερόμενος ως χειριστής του σκάφους, ο οποίος μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή, διέφυγε και έκτοτε αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Διαβάστε ακόμη
- Δείτε live τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα
- «Ο Τραμπ μάς έχει εξαπατήσει δύο φορές»: Η δυσπιστία του Ιράν και τα αντικρουόμενα μηνύματα για το τέλος του πολέμου
- Ξεσπά ο σύλλογος συγγενών θυμάτων Τεμπών: Μας απέκλεισαν συνειδητά από τη δίκη, έδωσαν 1,2 εκατ. για 250 καρέκλες «στοιβαγμένες»
- «Συγγνώμη που σε έκλεψα πριν 15 χρόνια, πάρε 100 λίρες»: Ιδιοκτήτης καταστήματος έλαβε το πιο απρόσμενο γράμμα