Πόρτο Χέλι: Δραματική έκκληση των παιδιών της 60χρονης μέσω του Open
NewsroomΤα τρία αδέρφια που επέβαιναν στη μοιραία βάρκα που χτυπήθηκε από το ταχύπλοο στο Πόρτο Χέλι συναντήθηκαν για πρώτη φορά φέτος.
Ο γιος της 60χρονης που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Άγιο Σάββα μίλησε στο Open TV και τον Μάνο Μπανασάκη. Μεταξύ άλλων απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι να μιλήσει για την υπόθεση.
«Ήταν πολύ στεναχωρημένη με το χαμό του πατέρα μας και είχε περάσει πολύ δύσκολο χειμώνα. Την Παρασκευή που έγινε το δυστύχημα ήταν η πρώτη φορά που έβγαιναν για ψάρεμα. Το περίμεναν και οι τρεις πως και πως. Το κανόνιζαν από μέρες. Μιλούσαν στο τηλέφωνο και το πρώτο που έλεγαν ήταν "άντε κατέβα να βγούμε για ψάρεμα" . Και να πως κατέληξε. Ποιος να το φανταζόταν» λέει χαρακτηριστικά ο γιος της 60χρονης.
«Αυτό που ζητάμε είναι να εμφανιστούν αυτόπτες μάρτυρες. Όταν έγινε η σύγκρουση, όπως μαθαίνουμε, ήταν 20:45. Δεν είχε σκοτεινιάσει. Θα μπορούσε να να τους είχε δει κάποιος. Πρέπει να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τι συνέβη. Τους παρακαλούμε πολύ γι αυτό» προσθέτει.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες