Ελλάδα|13.08.2019 20:48

Live stream: Εικόνα σε απευθείας μετάδοση από τη φωτιά στην Εύβοια

Newsroom

Εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια στο χωριό Μακρυμάλλη έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής η μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ενώ οι φλόγες έχουν ζώσει τα χωριά Κοντοδεσπότι και Σταυρός.

Υπενθυμίζεται ότι και τα τρία χωριά -Μακρυμάλλη, Κοντοδεσπότι και Σταυρός- εκκενώθηκαν με εντολή της Πυροσβεστικής και οι κάτοικοι έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο με τη συνδρομή της Αστυνομίας. Οι φλόγες από τη μεγάλη πυρκαγιά κατευθύνονται νότια-νοτιοδυτικά και καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις ισχυρότατες πυροσβεστικές δυνάμεις να ανακόψουν την πορεία τους. 

Στη Μακρυμάλλη Ψαχνών Εύβοιας, όπου μαίνεται η πυρκαγιά, μεταβαίνει αυτή την ώρα ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος. Το πύρινο μέτωπο είναι τεράστιο και, όπως τονίζουν αυτόπτες μάρτυρες στο Open TV, είναι πάνω από 5 χιλιόμετρα.  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε η Εύβοια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από τη χώρα μας βοήθεια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας σε εναέρια μέσα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Πατήστε εδώ για να δείτε το Live streaming

φωτιά τώραΕύβοιαφωτιά Εύβοια