Ελλάδα|14.08.2019 08:07
Φωτιά στην Εύβοια: Ορατός στο Ναύπλιο ο καπνός από την πυρκαγιά (pics)
NewsroomΗ φωτιά που καίει από το ξημέρωμα της Τρίτης την Κεντρική Εύβοια έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στο δάσος της περιοχής Natura, που αποτελεί καταφύγιο άγριας ζωής, ενώ κατέστησε απαραίτητη την εκκένωση τεσσάρων χωριών τα οποία τελικά και σώθηκαν από τις φλόγες.
Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας υπήρχαν αναζοπυρώσεις, με τον άνεμο να φέρνει τη μυρωδιά του καμένου στην Αττική αλλά και τον καπνό να φτάνει έως το Ναύπλιο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από την Eurokinissi που ακολουθούν.
Διαβάστε ακόμη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες