Ελλάδα|14.08.2019 20:23
Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με τραυματία αλλοδαπό
NewsroomΑιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών με έναν τραυματία σημειώθηκε περίπου δέκα λεπτά πριν από τις 5:00 το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε πάρκο της οδού Εθνικής Αμύνης, απέναντι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Θύμα είναι ένας νεαρός Μαροκινός, ο οποίος για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες δέχθηκε επίθεση από ομάδα αλλοδαπών, με αποτέλεσμα να του προκληθεί διαμπερές τραύμα στο πόδι. Ο τραυματίας πήγε από μόνος του στο διπλανό νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», το οποίο, όμως, δεν εφημέρευε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του επεισοδίου.
Διαβάστε ακόμη
- Πρωτοφανής αρχαίος μαζικός τάφος στην Αθήνα: 79 άνδρες βρέθηκαν αλυσοδεμένοι και στοιχισμένοι
- Στη Σίφνο το ελληνικό FBI για τη συντριβή του ελικοπτέρου - Είχε λάβει πιστοποιητικό συντήρησης 1,5 μήνα πριν την τραγωδία
- Πένθος στον Dior: Νεκροί η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ο σύντροφός της μετά από τροχαίο
- «Ως Τουρκοκύπριος ένιωσα μεγάλη ντροπή»: Πρώην ευρωβουλευτής απολογείται για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού