Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για εμπρησμούς σε Μεσσηνία και Ηλεία (vid)
NewsroomΔύο άτομα συνελήφθησαν για εμπρησμούς σε περιοχές της Μεσσηνίας και της Ηλείας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, συνελήφθη ένας 52χρονος, ο οποίος κατηγορείται, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για διαδοχικές εστίες πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης, καθώς και σε ξερά χόρτα σε πρανές της παλαιάς εθνικής οδού Τσακώνας - Καλού Νερού, του δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία.
Επίσης, συνελήφθη ένας 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται και αυτός, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παλαιοβαρβάσαινα του δήμου Πύργου, στην Ηλεία.
Όπως μετέδωσε το Open Tv την Τετάρτη, ανθρώπινο χέρι έβαλε την πυρκαγιά στην Εύβοια σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών.
Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένα, μπορεί και δύο άτομα, ξεκίνησαν το καταστροφικό έργο τους, κινούμενοι ανάμεσα στα χωριά Σταυρός και Μακρυμάλλη.
- Το Ισραήλ λέει πως «κέρδισε» τον πόλεμο με το Ιράν αλλά δεν σταματά: Τα σχέδια 3 εβδομάδων
- «Η διοίκηση της Βιολάντα έστειλε τις γυναίκες στην απανθράκωση» - Το ξέσπασμα του γιου της Σταυρούλας Μπουκουβάλα
- Τα 18 γαϊδουράκια «κομάντο» που σταματούν φωτιές: Η ξεχωριστή ιστορία των «Burritos Bomberos»
- Έκανε για πλάκα τεστ DNA και ανακάλυψε τη συγκλονιστική αλήθεια για τη μητέρα της - «Δεν έπρεπε να είχε συμβεί»