Χανιά: 42χρονος έκρυβε ηρωίνη στο παπούτσι του (pic)
NewsroomΣτα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 42χρονος ο οποίος είχε κρύψει ποσότητες ηρωίνης στο παπούτσι του.
Οι Αρχές, σύμφωνα με το cretapost.gr, παρακολουθούσαν μέρες τον 42χρονο και γνώριζαν ότι σήμερα θα κουβαλούσε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και τον συνέλαβαν.
Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί έστησαν επιχείρηση και εντόπισαν τον δράστη έξω από το λιμάνι της Σούδας στα Χανιά και κατά τον σωματικό έλεγχο που του έκαναν διαπίστωσαν πως έκρυβε στο παπούτσι του 100 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου.
Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του τόπου βρήκαν και κατάσχεσαν:
- επιπλέον 13 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου
- ποσότητα κάνναβης,
- ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή,
- ζυγαριά ακριβείας και
- 2 κινητά τηλέφωνα
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
- Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
- Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
- Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
- Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»