Ελλάδα|17.08.2019 01:10

Σκιάθος: Διακοπή ρεύματος λόγω βλάβης

Newsroom

Χωρίς ρεύμα ήταν για περισσότερη από μία ώρα η Σκιάθος, εξαιτίας σημαντικής βλάβης στην ηλεκτροδότηση του νησιού.

Το γενικό μπλακ άουτ σημειώθηκε περίπου στις 21.40 την Παρασκευή και αφορούσε στην ηλεκτροδότηση όχι μόνο της Χώρας του νησιού, αλλά ολόκληρης της Σκιάθου, αφού σύμφωνα με ενημέρωση του τεχνικού τμήματος της ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκε εκτός λειτουργίας και παροχής η μία γραμμή που συνδέεται με το Πήλιο.

Αρχικά, δεν υπήρχε εκτίμηση για την ώρα της επαναηλεκτροδότησης του νησιού. Λίγο αργότερα, ο ΔΕΔΔΗΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση...

«Με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κάποιες περιοχές της Σκιάθου, οι οποίες σημειώθηκαν σήμερα Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 στις περίπου 21.40, λόγω βλάβης που προέκυψε σε γραμμή Μέσης Τάσης, διευκρινίζεταιι ότι μετά την άμεση κινητοποίηση των συνεργείων τού ΔΕΔΔΗΕ, περίπου στις 12.00, επανηλεκτροδοτήθηκε η χώρα του νησιού, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη. Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχλησή τους».

Αυτές τις ημέρες η πληρότητα των καταλυμάτων στο «νησί του Παπαδιαμάντη» εκτιμάται ότι φθάνει στο 100% και υπολογίζεται ότι βρίσκονται στη Σκιάθο πάνω από 45.000 επισκέπτες.

Σκιάθοςμπλακ άουτ