Ελλάδα|17.08.2019 19:37
Τραγωδία στη Μύκονο: Πνίγηκε 21χρονος τουρίστας
NewsroomΣύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Open Tv, ο άνδρας έπαθε αναρρόφηση και πνίγηκε.
Πιο συγκεκριμένα, τραγική κατάληξη είχαν η διασκέδαση και τα παιχνίδια στη θάλασσα με το τζετ σκι για έναν 21χρονο από την Ιταλία -στην παραλία του ‘’Super Paradise’’, στη Μύκονο- o οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο άνδρας έπεσε από το τζετ σκι έπειτα από λάθος χειρισμό του και στην προσπάθειά του να ανέβει ξανά σε αυτό, έπαθε αναρρόφηση, με αποτέλεσμα να πνιγεί.
Λουόμενοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, αλλά παρά τις προσπάθειες των διασωστών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην ζωή.
Η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
- Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
- This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
- «Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό