Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής: Αγνοούνται δύο κρατούμενοι
NewsroomΔύο άτομα, τα οποία εξέτιαν ποινές φυλάκισης στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής, αναζητούνται από την αστυνομία.
Σύμφωνα με το Open Tv pρόκειται για έναν 35χρονο αλλοδαπό ο οποίος κρατείτο με το καθεστώς του «λογοτιμήτη» και το βράδυ της Πέμπτης, κατά την καταμέτρηση, διαπιστώθηκε η απουσία του.
Επίσης, από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατείτο στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής και στις 15 Αυγούστου 2019 δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.
Να σημειωθεί πως και πριν από έναν μήνα, άλλοι δύο κρατούμενοι των φυλακών Κασσάνδρας είχαν αποδράσει, με την αστυνομία να εξαπολύει έρευνα. Τελικά, τους εντόπισε και τους συνέλαβε λίγες ημέρες αργότερα στη Φωκίδα, σε δασική έκταση, να φυλάσσουν κάνναβη, έχοντας στην κατοχή τους καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.
- Βγάζουν τα... μαχαίρια Ανδρουλάκης και Τσίπρας στο κυνήγι για τη δεύτερη θέση
- Πέπλο ανησυχίας στους Ευρωπαίους: Πόσο πραγματικά απειλείται το καλοκαίρι μας από τις ελλείψεις καυσίμων στις αερομεταφορές
- Μπάζωμα παραλίας Ωρωπός: Γιατί η αποκατάσταση του περιβαλλοντικού εγκλήματος θα μπορούσε να πάρει μήνες ακόμα και χρόνια
- Τραμπ για Ιράν: Τέλος οι εχθροπραξίες - Ίσως είμαστε καλύτερα χωρίς συμφωνία