Στη φυλακή δυο μέλη του καρτέλ κοκαΐνης - Επιμένει ο ένας στον ισχυρισμό του «κακάο»
Σοφία ΣπίγγουΤο δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά την απολογία τους και οι τρεις κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο κύκλωμα ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης της μάντρας αυτοκινήτων φέρεται να ζήτησε την άρση του τραπεζικού και τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ φέρεται να είπε ότι η μόνη σχέση που είχε με τον συγκατηγορούμενο του ιδιοκτήτη καφετέριας, ήταν ότι ο επιχειρηματίας αγόρασε δύο αυτοκίνητα από την μάντρα.
Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας φέρεται να επέμεινε στον αρχικό του ισχυρισμό ότι δηλαδή ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για να κλείσει μια εμπορική συμφωνία για τη μεταφορά κακάο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να προσκόμισε αποδεικτικά του ταξιδιού του στο Εκουαδόρ, από τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, φαίνεται ότι επισκέφτηκε εταιρείες για να κλείσει η συμφωνία για κακάο.
- Οι αγρότες απαντούν την Τρίτη στην κυβέρνηση - «Όλη η Ελλάδα θα μιλήσει ως ένα ενιαίο μπλόκο
- Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Νικ Ράινερ: Αναζητώντας την προσοχή από δύο διάσημους γονείς