Ελλάδα|19.08.2019 09:24
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο
NewsroomΈνας άνδρας ηλικίας 87 ετών, που κινείτο πεζός, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας πενηνταοκτάχρονος.
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 22:00 χθες στην επαρχιακή οδό Χαλάστρας – Σίνδου.
Υπενθυμίζεται ότι, άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα, με μία νεκρή και τρεις τραυματίες, είχε σημειωθεί στη συμβολή της επαρχιακής οδού Χαλκηδόνας – Άδενδρου με την περιφερειακή οδό Παρθενίου.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 49χρονη συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα 39 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 67χρονης που επέβαινε στο πρώτο όχημα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης οι δύο οδηγοί, ενώ ελαφρά τραυματισμένη είναι μια ακόμη επιβάτιδα.
Διαβάστε ακόμη
- Ο εκνευρισμός στο Μαξίμου για την κινητικότητα των Σαμαρά-Καραμανλή, η επίσημη «πρώτη» του Τσίπρα και η φημολογία για ένα ακόμα κόμμα στα αριστερά
- Το φιάσκο των καμερών: Προσφυγές και ακυρώσεις στους διαγωνισμούς για τα ψηφιακά συστήματα επιτήρησης
- Το δύσκολο παζάρι ΗΠΑ-Ιράν: Το «αγκάθι» των πυρηνικών κρατά «παγωμένη» τη συμφωνία
- Νέα φάρμακα για λίγους και με καθυστέρηση στη χώρα μας - Τι έδειξε έρευνα