Ελλάδα|19.08.2019 14:54
Πάτρα: Λήστεψαν χρυσοχοείο και στην έξοδο έπεσαν πάνω σε αστυνομικό
NewsroomΝωρίς το πρωί της Δευτέρας (19/8), δύο άντρες μπήκαν σε χρυσοχοείο της Πάτρας και αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, τον φίμωσαν και στη συνέχεια προχώρησαν στη ληστεία του καταστήματος, αλλά δεν είχαν υπολογίσει τον παράγοντα «τύχη».
Αφού ολοκλήρωσαν τη ληστεία οι δύο δράστες έφυγαν από το χρυσοχοείο, αλλά στην έξοδό τους έπεσαν πάνω σε αστυνομικό, ο οποίος κατάφερε να συλλάβει επί τόπου τον έναν εκ των δύο. Ο δεύτερος ληστής κατάφερε να ξεφύγει προς στιγμήν, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα στο υπεραστικό ΚΤΕΛ.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο