Ελληνικό: Φωτιά τα ξημερώματα σε φούρνο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης
NewsroomΑναστατάτωση προκλήθηκε στο Ελληνικό όταν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ξέσπασε φωτιά σε φούρνο στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της περιοχής.
Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 12 πυροσβέστες. Σημαντικό για τον έλεγχο της φωτιάς υπήρξε το γεγονός ότι κλιμάκιο της Πυροσβεστικής βρισκόταν κοντά όταν ξέσπασε η πυρκαγιά και έσπευσε άμεσα.
Η φωτιά προκάλεσε τεράστιες ζημιές στο ισόγειο του καταστήματος ενώ δεν κινδύνευσαν τα γύρω κτήρια. Η επιχείρηση κατάσβεσης ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης.
Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς, ωστόσο μέσα στο κατάστημα βρέθηκαν φιάλες αερίου, με αποτέλεσμα να εξετάζεται και το ενδεχόμενο του εμπρησμού.
- Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας: «Άκουσα κραυγές και μια τζαμαρία να σπάει»
- Λίβανος: Επιστροφή στο σπίτι με ελπίδα αλλά και φόβο - Οι πρώτες παραβιάσεις και η εύθραυστη ηρεμία
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Άλλη μια μέρα με «πορτοκαλί» ατμόσφαιρα - Πότε φεύγει η σκόνη, πού θα πέσουν λασποβροχές
- Ο «ωραίος» πολιτικός με το πτυχίο του | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.20)