Ελλάδα|20.08.2019 22:51

Ντοκουμέντο από τη μάχη των διασωστών για να απεγκλωβίσουν την έγκυο στα Διαβατά

Newsroom

Στο πένθος έχουν βυθιστεί δύο χωριά από τον ξαφνικό χαμό μίας γυναίκας που περίμενε το πρώτο της παιδί.

Η 41χρονη Ευδοκία επέβαινε στο αυτοκίνητο του συζύγου της, ο οποίος παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση, στα Διαβατά,  με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να παρασυρθεί από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν την έγκυο από τις τσακισμένες λαμαρίνες. H άτυχη γυναίκα την ώρα που άφηνε την τελευταία της πνοή κρατούσε στα χέρια της το υπερηχογράφημα, καθώς λίγη ώρα πριν είχε επισκεφτεί τον γυναικολόγο της. 

Συγγενής 50χρονου οδηγού: «Ζητάει τη γυναίκα του. Δε θυμάται τίποτα»

«Ο Δημήτρης είναι στο νοσοκομείο. Κλαίει συνέχεια. Ζητάει τη γυναίκα του. Δε θυμάται τίποτα για το πώς έγινε το τροχαίο. Η μητέρα του δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για το συμβάν. Περιμένουμε τη γιατρό,  για να της το πούμε» διαμήνυσε συγγενής του 50χρονου συζύγου της άτυχης 41χρονης.  

Το μεσημέρι της Τρίτης η 41χρονη, καθηγήτητρια στο επάγγελμα, κηδεύτηκε σε κλίμα οδύνης. Οι συγγενείς της, την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη έφυγε από τη ζωή.

Διαβατάτροχαίο δυστύχημα