Ελλάδα|21.08.2019 18:38
Σαμοθράκη: Φωτιά κοντά στις βάθρες
NewsroomΣτην περιοχή «Φονιάς», όπου βρίσκονται οι μοναδικής ομορφιάς βάθρες της Σαμοθράκης, ξέσπασε πυρκαγιά λίγο μετά τις 16:30 το μεσημέρι της Τετάρτης. Πρόκειται για δύσβατη περιοχή και η φωτιά καίει μέσα σε χαράδρα, στην οποία δεν μπορούν να φτάσουν οχήματα της πυροσβεστικής.
Ρίψεις νερού κάνουν πυροσβεστικό ελικόπτερο από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και δύο αεροσκάφη Πετζετέλ από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης Καβάλας. Επίσης, επιχειρούν με μεγάλη δυσκολία και πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σαμοθράκης, Θανάσης Βίτσας, η φωτιά μέχρι στιγμής δεν είναι εκτεταμένη και υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον περιορισμό της.
Διαβάστε ακόμη
- Οι δουλειές με φούντες του Κυρανάκη, το αριστερό μπουμπούκι και ο Γραμματέας χωρίς όργανο
- Τραμπ: Έχει επιτευχθεί μια πολύ καλή συμφωνία - Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα
- Κατακόρυφη αύξηση 40% στα αντικαρκινικά φάρμακα στα νοσοκομεία μέσα σε δύο χρόνια – Τι ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Ποια μέτρα μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ- Ποια μένουν εκτός