Ελλάδα
|
20.11.2018 14:12
Κυψέλη: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα, ενδέχεται να την έφαγε το pitbull της
NewsroomΤο πτώμα, εντόπισε ο σύζυγος της θανούσας, ο οποίος έλειπε εκτός Αθήνας για δουλειά κι επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η γυναίκα, έφερε τραύματα στον λαιμό, τα οποία ο ιατροδικαστής εξετάζει αν προκλήθηκαν από το σκυλί ράτσας pitbull που βρισκόταν μαζί της στο διαμέρισμα. Ο σύζυγος, οικοδόμος στο επάγγελμα βρισκόταν στην Μύκονο τις τελευταίες ημέρες κι επιστρέφοντας αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.
Οι γείτονες, ανέφεραν ότι το σκυλί ήταν αρκετά φιλικό και δεν προκαλούσε προβλήματα. Εντός του διαμερίσματος, βρέθηκαν περιττώματα του σκύλου κι εξετάζεται το ενδεχόμενο ο σκύλος να άρχισε να τρώει τις σάρκες της άτυχης γυναίκας, καθώς παρήλθαν πέντε μέρες και ίσως το σκυλί να πεινούσε.
Η νεκροψία-νεκροτομή θα αναδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου.
Διαβάστε ακόμη
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη