Ελλάδα|23.08.2019 19:19
Τζόκερ: Γυναίκα η υπερτυχερή που κέρδισε τα 6.7 εκατομμύρια ευρώ
NewsroomΤο δελτίο του Τζόκερ που κέρδισε τα 6.78 εκατομμύρια ευρώ ήταν εξ' αρχής ξεχωριστό, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία για τον/την υπερτυχερό αφού είχε παιχτεί στο διαδίκτυο, μέσω της νέας εφαρμογής του ΟΠΑΠ.
Λίγες ημέρες μετά, τα στοιχεία έγιναν γνωστά και όπως αποκαλύφθηκε πρόκειται για γυναίκα η οποία συμπλήρωσε 10 στήλες με ένα κλικ στο ποντίκι του υπολογιστή και με κόστος μόλις 5 ευρώ κέρδισε 6.781.501,68 ευρώ που έδινε η 1η κατηγορία αλλά και επιπλέον 130.000 ευρώ από τις εννέα επιτυχίες στη 2η κατηγορία!
Διαβάστε ακόμη
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
- Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
- Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια