Στη φυλακή ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή
Σοφία ΦασουλάκηΤον δρόμο για την φυλακή πήρε μετά την απολογία του και ο 35χρονος Βούλγαρος που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες στη χώρα μας, κατηγορούμενος ως συνεργός στην δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα της Βούλας, τον περασμένο Οκτώβριο.
Ως εκτελεστής της δολοφονίας φέρεται ο αδελφός του, ο οποίος έχει συλληφθεί από τον Απρίλιο και κρατείται ήδη στις φυλακές Μαλανδρίνου. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο αδέλφια εκτέλεσαν πληρωμένο συμβόλαιο σε βάρος του επιχειρηματία την στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του, με τους κατηγορουμένους ωστόσο να αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή με το φόνο.
«Ο αδελφός μου και εγώ δεν έχουμε καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη της ανθρωποκτονίας του Ι. Μακρή. Μάλιστα τα στοιχεία της δικογραφίας καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόμασταν καν πλησίον του τόπου τέλεσης την κρίσιμη ώρα, ούτε καν προσομοιάζουμε σωματοτυπικά με τον εικονιζόμενο δράστη στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας….Μάλιστα την ώρα της ανθρωποκτονίας, η κεραία του κινητού μου τηλεφώνου εκπέμπει στην πλατεία Νυμφών στη Γλυφάδα!... Αν είμασταν οι δράστες της αποτρόπαιας πράξης γιατί να αφήσουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμέναμε τα πλήρη γενετικά μας αποτυπώματα; Αν ο αδελφός μου ήταν αυτός που κατηγορείται γιατί πήγε με φίλο του τον Απρίλιο του 2014 στην Αθήνα και προέβη σε μίσθωση αυτοκινήτου από το ίδιο γραφείο ενοικιάσεως στη Γλυφάδα, κίνηση η οποία οδήγησε τελικά στην σύλληψή του;» τόνισε μεταξύ άλλων.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν ωστόσο από τους ισχυρισμούς και τα στοιχεία που προσκόμισε με το απολογητικό του υπόμνημα ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.
- Ο Τραμπ μετρά κέρδη και ζημιές από μία εύθραυστη εκεχειρία: Υπάρχει πιθανότητα να βγει «λευκός καπνός»;
- Έρχονται και νέοι ... καύσωνες στις ράγες του Μετρό Αθήνας - Άλλα τρία καλοκαίρια χωρίς κλιματισμό
- Ανήλικοι και social media: Ο εθισμός έχει πολλά πρόσωπα - Μπορεί το «μπλόκο» να λειτουργήσει;
- Ποιους θέλει το Μαξίμου πρώτους σε Βόρειο και Νότιο Τομέα, η εμπειρία του εισαγγελέα του ΑΠ στην ΕΥΠ και το ΠΑΣΟΚ που καλεί εισαγγελέα για τον Άδωνι