Ελλάδα|25.08.2019 18:52
Συνελήφθη 39χρονος που αναζητούσε η Ιντερπόλ
NewsroomΣυνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ορμενίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Ιντερπόλ, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.
Συγκεκριμένα, ο 39χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου, προκειμένου να μπει στη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί η παραπάνω Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων.
Διαβάστε ακόμη
- Στεγαστική προσιτότητα υπό πίεση: Διαρθρωτικές ανισορροπίες σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
- Αποκάλυψη NYT: Πώς θα χτυπήσουν οι ΗΠΑ το Ιράν - Πού προσανατολίζονται τα πλήγματα
- Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου