Ελλάδα|26.08.2019 11:36

Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά

Newsroom

Μετά τη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν,  και πριν τη συνάντηση που θα έχει με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ο Έλληνας πρωθυπουργός πέρασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην αγαπημένη παραλία της οικογένειας, στο Μαράθι Ακρωτηρίου.

Για άλλη μια φορά είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να μιλήσει αλλά και να φωτογραφηθεί με λουόμενους. Αυτή την φορά και ειδικά το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε και με αθλητές της κολύμβησης και ειδικά του τριάθλου, οι οποίοι βρίσκονταν στο Μαράθι.

Όπως αναφέρει η γνωστή αθλήτρια και ιδιοκτήτρια ναυαγοσωστικού κέντρου Νάντια Μπικόφ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Νάντια Συντζανάκη για την θέση και την επίδοση της στο ironman της Δανίας. Παράλληλα, έδωσε πολλές ευχές για καλή επιτυχία στη συμμετοχή της κυρίας Μπικόφ στον αγώνα Ironman στην Ιταλία που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες.

Όπως αναφέρει η κυρία Μπικόφ στο flashnews.gr, «πέρα από τις πεποιθήσεις καθενός είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον πρωθυπουργό εκτός υπηρεσίας" και να σε εκπλήσσει θετικά ως ένας νέος άνθρωπος που έδειξε να αγαπά ειλικρινά τον αθλητισμό και να τον έχει σε προτεραιότητα. Μακάρι να ήταν λόγια καρδιάς και αληθινά. Ως κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας πάντως τα καταφέρνει περίφημα.

Ο παλιός αθλητής του ΝΟΧ Κώστας Κόρακας, τον συμβούλεψε για την κολυμβητική τεχνική του έπειτα από δική του ερώτηση, ήταν ενημερωμένος για πολλούς αγώνες, ενδιαφέρθηκε να μάθει τα οφέλη της προπόνησης με χεράκια, pullboy κ.λπ.

Χάρηκε ιδιαίτερα για εμάς σε σχέση με την αθλητικη παρουσία μας στο τρίαθλο, εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα που συνδυάζουμε ταυτόχρονα οικογένεια, επάγγελμα κ απαιτητικές προπονήσεις κ ένα παραπάνω που κάνουμε τα Χανιά ακόμη πιο γνωστά από τις πορείες μας».

διακοπέςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΧανιά