Ελλάδα|26.08.2019 13:00
Τρεις προσαγωγές απο την επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια
Κώστας ΣτάμουΣε τρεις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «σκούπας» που βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στην περιοχή των Εξαρχείων.
Άνδρες των ΜΑΤ και της ομάδας ΟΠΚΕ εκκένωσαν τέσσερα κτίρια τα οποία τελούσαν υπο κατάληψη στην οδό Σπύρου Τρικούπη, στην οδό Φωτήλα και στην οδό Καλλιδρομίου και στα οποία φιλοξενούνταν συνολικά 143 πρόσφυγες και μετανάστες.
Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τρία άτομα, δυο Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι διέμεναν στο κτίριο επι της οδού Καλλιδρομίου, ενώ το τέταρτο κτίριο, στην οδό Φωτήλα, ήταν άδειο την ωρα της επιχείρησης.
Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που εντοπίστηκαν στις καταλήψεις μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών προκειμένου να ελεγχθούν τα έγγραφά τους.
Διαβάστε ακόμη
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες