Ελλάδα|28.08.2019 15:48
ΟΑΕΔ - δημόσια ΙΕΚ: Εγκρίθηκε η εισαγωγή 2.728 νέων σπουδαστών
NewsroomΕγκρίθηκε η εισαγωγή 2.728 νέων σπουδαστών και σπουδαστριών σε 30 δημόσια ΙΕΚ του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για το χειμερινό εξάμηνο του έτους 2019-20, προκειμένου να καταρτιστούν σε 35 σύγχρονες ειδικότητες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στο ΙΕΚ προτίμησής τους από τις 2 Σεπτεμβρίου 2019 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2019 και να είναι κάτοχοι απολυτηρίου λυκείου ή πτυχίου ΤΕΕ Β΄ κύκλου σπουδών ή ΕΠΑ.Λ ή ΕΠΑ.Σ, ανεξαρτήτου ορίου ηλικίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και στις γραμματείες των συγκεκριμένων ΙΕΚ.
Διαβάστε ακόμη
- Το καλοκαίρι που τραυμάτισε ολόκληρη την Ελλάδα και έφερε ισόβια βαρυχειμωνιά σε δεκάδες οικογένειες
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος - Τα αποτυπώματα και τα βίντεο που τον έβαλαν στο «μικροσκόπιο»
- «Πύρινος κλοιός» σε όλη τη χώρα: Στους 43,5°C ο υδράργυρος και 50 μέτωπα φωτιάς - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού
- Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γιου Τινγκ: Εντοπίστηκε το κινητό της στο κέντρο της Αθήνας