Ελλάδα|28.08.2019 16:17

Φωτιά στην Αρτέμιδα: Διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κιάφας

Newsroom

Προβλήματα έχει προκαλέσει η φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Αρτέμιδα από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η φωτιά ξεκίνησε να καίει μια χαμηλή βλάστηση κοντά στην οδό Κιάφα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κλείσει ο δρόμος στο σημείο «Πηγάδι», από το ύψος της Πρεσβυτέρου Μάρκου έως την οδό Αγίας Κυριακής. Σύντομα, όμως, επεκτάθηκε με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μια κατοικία έχει υποστεί υλικές ζημιές.

Παράλληλα, το μεσημέρι, διακόπηκε, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κιάφας, από το ύψος της Πρεσβυτέρου Μάρκου έως την οδό Αγίας Κυριακής, λόγω της φωτιάς.

Η αρχική ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

T

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για την Τετάρτη (28/8), σε αρκετές περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) προς ενημέρωση των πολιτών.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr), για την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την Αττική, τη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Σκύρο, τον Έβρο, τη Σαμοθράκη, τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, την Αργολίδα, την Κορινθία, την Αχαΐα και την Ηλεία.

φωτιάφωτιά τώραΑρτέμιδα