Ελλάδα|29.08.2019 15:14
Νέος διοικητής του ΟΑΕΔ ο Σπυρίδων Πρωτοψάλτης
NewsroomΝέος διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ορίστηκε ο Σπυρίδων Πρωτοψάλτης, μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης. Συγκεκριμένα, θετική γνώμη έδωσαν 11 βουλευτές, αρνητική έξι, ενώ δήλωσαν «παρών» δύο βουλευτές.
Συνεπώς, η Επιτροπή διατύπωσε, κατά πλειοψηφία, θετική γνώμη για την καταλληλότητα του Σπυρίδωνος Πρωτοψάλτη, ο οποίος προτάθηκε από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, για διορισμό στη θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ.
Διαβάστε ακόμη
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
- Τι θα πει σήμερα στη Βουλή ο Μητσοτάκης για το αγροτικό, το στεγαστικό και το πακέτο μέτρων του 2026 - Ποια πολιτικά μηνύματα θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις