Ελλάδα|29.08.2019 16:06

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (30/8) ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Newsroom

Συνάντηση με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Θεσσαλονίκης θα έχει από το πρωί και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Αυγούστου, στο κτίριο του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα συνοδευόμενος από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο.

Ο πρωθυπουργός θα πετάξει στις 9:00 από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο της γραμμής και όχι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Στις 10:15 θα ξεκινήσει η συνάντηση με τους  εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και στις 12:30 αυτή με τους επιστημονικούς φορείς.

Ο κάθε φορέας τού έχει στείλει ήδη τα υπομνήματά του, ενώ στη συνάντηση θα παραβρίσκεται μόνο ένας εκπρόσωπος από τον κάθε φορέα. Ο κάθε εκπρόσωπος είναι προγραμματισμένο να παρουσιάσει τα θέματα της αρμοδιότητάς του σε διάστημα τριών λεπτών. Ο πρωθυπουργός θα τους ακούσει, θα κρατήσει σημειώσεις και θα ανακοινώσει τις όποιες αποφάσεις του κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Κυριάκος Μητσοτάκηςφορείςυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης